Држач за телефон Т-63

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
450
Без данок
Бр.

Флексибилен држач за телефон

Се монтира на Централно огледало за задно гледање

Уникален дизајн

Бренд КЕНСА

Слични производи