Т-48 магнетен држач

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
350
Без данок
Бр.

Магнетен држач за мобилен телефон

се монтира на стакло и  има пумпа за вакум

јак магнет кој издржува секакви телефони

ротација 360 степени

Слични производи