Блутут Радио Часовник К-234

статус на залиха: 6 Бр.
статус на достава: 1-3 days
900
Без данок
Бр.

Радио ФМ

слот за мемориска карта и усб

Блутут

сензор за движење

лед светло

Мр3 плеер