КМ-316 Блуту звучник НОСТАЛГИЈА

статус на залиха: 3 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,600
Без данок
Бр.

Блутут звучник во ретро дизјан

Носталгија

Радио фм

слот за усб и блутут конекција

Слични производи