KP-34 Екстерна батерија

статус на залиха: 13 Бр.
статус на достава: 1-3 days
500
Без данок
Бр.

Повер банк ( екстерна батерија)

5.000 mAh издржливост на батерија

два излеза

Ергономичен дизајн лесен за употреба

Боја црна

Производ од брендот Кенса