Kensa Блутут слушалки KB-800

статус на залиха: 3 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Блутут слушалки во кутија

одличен и високо квалитетен производ од брендот Кенса


Слични производи