Kb 870 Kensa Блутут Слушалка

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,300
Без данок
Бр.

Единична Блутут слушалка со одлични звукови перформанси

Одлична батерија која трае до 4 часа разговор

Уникален и удобен дизајн

Одличен за шовери на камиони.брзи пратки и кол центри

truck driver

post delivery

call centar

Слични производи