PW 602 wifi полнач

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Совршен дизјан на безжичен полнач 

Топ квалитет со 10 вати брзина на полнење

Kensa Power boost 

За сите смартфони 

Слични производи