Знаме црно-сребрено

статус на залиха: 5 Бр.
статус на достава: 1-3 days
100
Без данок
Бр.

Знамиња со црна боја и сребрени точки

Должина од 2 метра

Идеален додаток за секоја прослава

Слични производи