Т-77 Kensa Држач

статус на залиха: 10 Бр.
статус на достава: 1-3 days
1,200
Без данок
Бр.

Држач за телефон 

2024 серија

Висок квалитет, отпорен на удари, водоотпорен

Универзален за сите смартфони

Тач контрол

лесно прилагодлив на мотор и велосипед

Слични производи